Tilbud

kr71.77

kr99.65

Kaffemaskine Smudsomslag Blød Bomuld Kaffemaskine Dække Og Kaffefaciliteter Husholdningsapparater Beskyttende Taske Smudsomslag

Tilføj en anmeldelse af varen

Funktioner: Varm Tip: apparatet er vist en repræsentation af den dækker tilsigtede anvendelse, og vi anbefaler, at du måler størrelsen på elementet før du køber.

Effektiv Beskyttelse.Quiltet apparat dække beskytte stå mixer eller kaffemaskine fra støv, fingeraftryk, skader eller spild.Få mest muligt ud af dit apparat ved at beskytte den med et apparat cover.

Vandtæt Ydeevne: dække overfladen er lavet af polyester taft, holdbar og støvtæt ,beskytte maskinen fra damp erosion.

Med stor Kapacitet: beskyttende cover kommer med 2 store lommer , er det ganske praktisk til opbevaring af små værktøjer.Du kan tørres af med en fugtig klud til at rengøre for støv.Og det er maskinvaskes at skylle olie pletter.

Bred Anvendelse Size: Dette omfatter foranstaltninger, om 12.6"(L)x12.2"(W)x14.2"(H), egnet til at stå og maskiner, lille køkken apparater, blendere, kaffemaskiner og brødristere, meget holdbar.

Specifikationer:

Navn: Kaffemaskine Dække

Materiale: vandtæt 190T polyester taft+PP bomuld+bomuld

Størrelse: 32*31*36cm/12.6*12.2*14.2 i

Farve: sort

Vægt: 0,3 kg

Packing Liste:

1*Kaffe Maskine Dækker

Tags: foto prop stå, hjem apparater generelt, apparatet smudsomslag, dække brødrister, og kaffefaciliteter ventil, plast apparatet dækker, c1000, hjørne cover til sofa, og machin, kommercielle brødrister
Stil Moderne
Navn Kaffemaskine Dække
Materiale Vandtæt 190T polyester taft + pp bomuld + bomuld
Model-Nummer Kaffemaskine Dække
Størrelse 32 * 31 * 36cm
farve black

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer