Tilbud

kr96.29

kr137.55

Smart Dæmpbar E27 LED-Lampe RGB-Farve Light Timer Pære Fjernbetjening Tænd/SLUK Via IOS Android-Telefon Home Automation Smart APP Liv

Tilføj en anmeldelse af varen

Om Sending

1.WORLDWIDE SHIPPING.Vi gør sending inden 2-15 dage efter betaling kontrol.

2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.Vi er i stand til at tage sig ethvert ansvar for eventuelle brugerdefinerede forsinkelse.

5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

7 Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller impot skat.

Returnering og Refundering

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifikke årsager til gengæld, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Veteranbrandbiler.dk.VINDENDE BUDBELØB.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om Garanti

1.1 År Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2.Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Om Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Hvis der er noget vi kan hjælpe eller give,pls faldt velkommen til at kontakte os!

Tags: home automation, jeg elsker mig selv, kpop fase, segl af, rf-home automation, android-værelses automatisering, dahua home automation, biab bryg taske, joggingbukser til dans, aquara home automation
Anvendelse Bolig, Have, Kontor
Gyro 2,4 GHz
Lyskildens Lysstrøm(lm) 600lm/700lm
lampens base E27
dæmpbar Ja (via app/Amazon Echo/Google Startside)
Max hastighed Smart Wifi RGB-Pære
Mærke Eruiklink
farve RGB+Varm Hvid +Cool Hvid
Farve Temperatur 6000K + RGB
Nominel indgangsspænding AC100-240V
Systemet Understøttes IOS / Android
Type RGB Wifi Smart Pære, Dæmpbar Smart LED-Pære
Staten Forsamling Klar til at Gå,
Model-Nummer SLB01
Skala 1
Kontrol-Kanaler 2 Kanaler
Certificering CE, FCC, RoHS
Funktioner Blottere

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer