Tilbud

kr137.55

Kvinder Tank Tops Søde Crop Tops Stropløse Tube Bh ' Er Sexet Streetwear Sommeren Kvindelige Sort Camis Vest Daddy Baby Brev Broderi

Tilføj en anmeldelse af varen

Tile size: (manuelle målinger 1-3cm fejl, enhed: cm)

One size:

Bust 64cm, tøj 36cm længde

Hvordan til at vælge rigtige størrelse?

1.Vælg tættere på din skulder,bryst,talje måling osv,men de kan ikke overstige.

2.Der henvises Flisen måling af størrelsen navn.

3.One size doese ikke betyder, at det vil passe til alle.

1. Køber er ansvarlig for eventuelle skatter og/eller afgifter af deres land.Varerne vil blive markeret som "gave" og satte lav brugerdefineret pris for lettere toldbehandling og mindre afgift. 2.Hurtig forsendelse ~

Du kan vælge EMS/DHL eller andre udtrykkelige virksomheden.Hvis du skal sende din ordre via express,bedes du kontakte os!

Hvis din ordre beløb er over $150, vil vi skibet med EMS/ DHL/UPS gratis , plesae kontakt os for at se, hvis dit land ikke er på listen!Unfortunatley, vi ikke kan gøre det for Afrika, Sydamerika og andre Fjerntliggende Områder.

1. Din feedback er meget vigtigt for at vores forretningsudvikling, og vi ville elske det, hvis du kan lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig et øjeblik, og din feedback er meget værdifuld for os, og vi er meget taknemmelige for det.

3. Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback .Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer, du måtte have, så hurtigt som muligt.

4. God købere , der forlader 4/5 stjernede feedback og aldrig åbne en tvist uden at spørge os først, kan nyde en gratis gave, og få en no køb grænse kupon hver måned.Men en dårlig køber vil blive tilføjet til sort liste, og vi vil aldrig gøre yderligere forretninger med dig.En dårlig køber er en person, der efterlader klager, er udtryk for misbrug, lukkede minded og problematisk.Det er meget sjældent men som vi elsker vores kunder og har til formål at yde den bedste service vi kan.

-Asian dimensionering er mindre end US/EU-størrelse.Sørg for at holde dette i tankerne, når du bestiller.Husk at tjekke størrelsen måling igen, før du bestiller, hvis du bestiller en forkert størrelse, dette er ikke sælgers skyld, og du kan ikke blive refunderet.

-Sizing metode, vi bruger (S/M/L/XL) er forskellige i hvert land, så sørg for at følge størrelse målinger snarere end størrelsen navn præcist.Tjek venligst at det klart og tydeligt i produktets beskrivelse, eller kontakt os, hvis du er i tvivl.

-Vi støtter drop shipping og engros , kan du kontakte os for mere information.

-Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

-Vi markere pakken som en GAVE at få en lavere pris for dig, hvis dette sker.

1. Alle varer kontrolleres inden afsendelse.Hvis du har et problem, bedes du kontakte os, før du åbner en tvist.Vi vil forsøge at sortere dit problem først.

2. Den forsendelsesgebyr tilføjet på varer refunderes ikke, og kunden skal være ansvarlig for alle omkostninger ved returnering, og reshipping.

3. Alle returnerede varer skal være i deres oprindelige tilstand, herunder kasse og tilbehør, der fulgte med det.Returnering af en defekt vare, vil ikke være garanteret, sådan er ødelagt, ridset, og så videre.

4. Du bedes returnere dine varer med post, luftpost, og vælg en forsendelse måde, som skibet prisen er rimelig, når du sender en vare retur.

Tags: bandeau afgrøde top, bandeau afgrøde, bunny kap, bra daddy, blå blonde nederdel, søster sweater, bunny pels, daddy tank top, bandeau mønster, kawaii teenager
Model-Nummer 2020082301
Mærke Adomoe
Stof Type Strikket
Stil Gothic
Tøj Længde Kort
Materiale Polyester
Oprindelse KN(Oprindelse)
Dekoration Broderi
Alder Alderen 16-28 År Gammel
Mønster Type Brev
Toppe Type Camis

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer