Tilbud

kr22.31

kr31.85

Professionel Vin Oplukker Multifunktion Bærbare Skrue Proptrækker Vin Oplukker Cook Værktøjer

Tilføj en anmeldelse af varen

Produkt Fordele:

Et flot design, som er blevet et klassisk stil med proptrækker, Chrome Fløj Proptrækker er almindeligt kendt og anvendt af barer og restauranter, både for den enkelhed og brugervenlighed.Det er en meget effektiv lille gadget, som vil have, at kork ud og alle vigtige vin flyder på ingen tid.

Lavet af stærke forkromet stål betyder, bygget til at holde utallige flasker vin, se for dig selv, hvorfor denne simple proptrækker er så populære.

Materiale: Zink legering

Højde:168mm

Bredde: 62mm

Vægt: 122g

Farve: Sølv

Om Forsendelse:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra visse lande)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse

4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den forventede tidsramme, skal du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

6.Du må ikke åben konflikt uden nogen kommunikation , det er urimeligt over for sælger .vi vil gerne hjælpe dig med at løse problemer .

Retur& Refusion:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af køber.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE BETALING ved modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Veteranbrandbiler.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4.Du bedes ikke efterlade den negative feedback, uden nogen kommunikation , ellers vil vi ikke vise dig det refusion eller returnere

Tøv ikke med, købe det nu!

Tags: sæt for at overleve, proptrækker for vin professionel, flaske åben, proptrækker professionelle vin, camouflage værktøj, automatisk proptrækker, proptrækker vin, flaske proptrækker, proptrækker sæt, åbne vin
Model-Nummer CEBP0001
Materiale Metal
Funktion Øko-Venligt
Størrelse Height
Mærke BHomify
Diameter 5-10cm
Metal Type zink Legering
Bar Værktøjer Type Proptrækkere & Openors
Netto Vægt 122g
Certificering LFGB
Type Bar Værktøjer

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer