Tilbud

kr65.84

kr134.38

Bærbare ER FM Radio Mini Nødsituation Lomme Radio Vejr-Radio Indbygget Højttaler Stik til Hovedtelefoner, Radio med Vækkeur 2021

Tilføj en anmeldelse af varen

Bærbare ER FM Radio Mini Nødsituation Lomme Radio Vejr-Radio Indbygget Højttaler Stik til Hovedtelefoner, AM FM-Radio med Vækkeur 2021

Produkt Features:

1. NOAA Vejret Alarm: vejr-udsendelser fra 7 NOAA-stationer på en krystal-klar lyd.Dette NOAA weather radio kan automatisk overvåge og varsling af farligt vejr i din områder, såsom orkaner, tornadoer og kraftige storme, der tjener en kritisk tid for dig at få fuld forberedelse forvejen, at holde dig og din familie med denne emergency radio.Hold på din nødsituation taske, vil du blive lettet over at have dette vejr radio.

2. Bedste Modtagelse med Automatisk søgning og forudindstillede Kanaler: opdateret Med DSP og ekstern antenne, dette er FM-radio optager en overlegen signal modtagelse, vil du ikke gå glip af nogen AM FM-stationer.Dette vejr, kan radioen automatisk skal søge, og spar 20 AM eller FM-kanaler til dig med bekvemmelighed og en LCD-skærm for mere visuelt at kende oplysninger.Køber man det daglige bruger, kan du slappe af til at lytte til nyheder, musik og baseball spil på denne bærbare radio.

3. AKUT AAA BATTERIER-DREVET: Powered by 2 AAA batterier (ikke inkluderet) til at garantere, at du altid holde forbindelsen i nødsituationer som en orkan, tornado, eller strømsvigt.Vores nyeste teknologi, der er energieffektive, at sikre dig med at maksimere batteriets levetid.

4. MINI, KOMPAKT OG SLANKT DESIGN: Sin mini, kompakte og bærbare design gør det nemt at transportere og opbevare i tasken, lommen eller i nødsituationer skuffe.

5. DEN PERFEKTE GAVE TIL UNGE og ÆLDRE: - Radioer er den perfekte gave til dine kære i enhver alder!Sin mini, kompakte og bærbare design gør det nemt at transportere og opbevare i din taske, lomme, akut skuffe, når walking, jogging eller camping udenfor.

Produkt Specifikationer:

Type:NOAA Emergency Radio Lomme

Band: AM/FM -, Vejr-Band

FM: 87.5-108 MHZ

AM: 520-1710 kHz

WB: 162.400-162.550 MHZ

Nuværende Forbrug: ≤150mA

Udgangseffekt: ≥90mW

Forvrængning: ≤5%

Input Spænding: DC-3V (AAA*2)

Power: 2 x AAA batterier (ikke inkluderet)

Funktion: Tænder regelmæssigt, Sleep off, Standby advarsel, Tidlig varsling opdagelse, Vækkeur

Pakken Indeholder:

1 x NOAA Emergency Radio Lomme

1 x Brugervejledning

Tags: radio wifi, radio tecsun, cd, car radio, 27mhz radio, bluetooth car radio, headphon jbl, dab, fm-radio, dab-radio
Pakke Ja
Type FM
Certificering INGEN
Indslag 2 FM-Radio
Model-Nummer pocket radio
Funktion Ur
Skærm Ja
Trådløst internet No
Krop Materiale Plast
Bluetooth No
Dimensioner (B X H X D) 4.2*0.6*2.2 tommer
Strømforsyning 2 x AAA Batterier (Ikke Inkluderet)
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke GOLDFOX
Stil Bærbare
Funktion 1 am fm-radio

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer