Tilbud

kr54.96

kr91.58

Universal Stativ Stativ Mount Holder Til Smart Telefon, Mobiltelefon, Kamera

Tilføj en anmeldelse af varen

Universal Stativ Stativ Mount Holder Til Smart Telefon, Mobiltelefon, Kamera + Taske

Beskrivelse:

100% helt nye og høj kvalitet.Dette stativ understøtter digital kamera, kort, kamera og smart telefon.Det er designet til en del tid på at fotografere elskere.Hjælp dem til at tage af høj kvalitet scene eller en gruppe af billeder uden bevægelse, og i lang tid den menneskelige hånd, der holder.

Specifikationer:

Materiale: Aluminium Legering

Vægt: 0.34 kg

lastbærende vægt: 1,5 kg

Type: 4 afsnit ben, udtrækbare ben.

rør diameter: 16,8 mm

højde: 1035mm

Min højde: 350mm

Passer til Telefon/iPhone/ Samsung/Kamera

Pakken indeholder:

1 x Stativ Holder

1 x Black Taske

Bemærkninger:

Du er nødt til at købe en separat telefon klip.Varen er ikke indeholde phone clip.

Dette stativ er ikke velegnet til heavy videokamera.

OM FEEDBACK: 1. Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

2. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

3. Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

4. Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

BETALING:

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

OM FORSENDELSE:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

RETURNERING OG TILBAGEBETALING:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Veteranbrandbiler.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Tags: legering kamera mount, 4 kamera linse taske, canon ben, kamera stativ, kamera stativ, telefonen stativ, aluminium stativ, mini stativ, e-billede stativ, kameraet stå
Certificering INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer stativ
Mærke WALFRONT
DIY-Forsyninger Træbearbejdning

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer