Tilbud

kr73.30

kr97.76

Taktisk Molle Drop Ben Taske Militære 1000D Nylon Vandtæt Mænd væskebæltet Ben Rejse Bælte Taske væskebæltet

Tilføj en anmeldelse af varen

Taktisk Molle Drop Ben Taske Militære 1000D Nylon Vandtæt Mænd væskebæltet Ben Rejse Bælte Taske Talje Pack-Funktioner: 1. Der er 5 lommer.One main rum med 2 separate lommer i højre side; den ene lomme er i front af de vigtigste rum med lynlås. 2. Det er nemt at holde forskellige ting i mange lommer.Du kan holde håndklædet i ringen i den rigtige, det ikke har lynlås.Så når du har brug for den hurtigt, det er nemt for dig at tage det ud. 3. Drop ben taske er ved hjælp af naturlige ren bomuld lærred, foring Materialet er polyester,det er mere miljøvenlig,kan du føle dig fri til at bruge.Med honeycomb mesh materiale, der er designet for maksimal åndbarhed. 4. Drop ben taske har to justerbare stropper, en faste på taljen, en fast på benene.Nem at bruge.Høj kvalitet nylon lynlås,vil det blive brugt lang levetid. 5. Drop ben taske passer til udendørs, rejser, shopping, strand, Sport,løb, ridning, kan det også bruges som en værktøjskasse.Du kan bruge det mere bekvemt i en bred vifte af lejligheder.Specifikationer: Vigtigste lomme: 32x22x6cm ; Side lomme: 18x12x3cm .Vægt: 275g Pakken indeholder: 1x Taktiske væskebæltet

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage. 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din orderafter 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Veteranbrandbiler.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Veteranbrandbiler.dk!Vi er profeesional Offentlig leverandør i kina, har Vi mere end 10 år E-handel tjenester og operationer erfaring,fokus på kundernes tilfredshed og udtryk.

Tags: tilbehør taske taktisk, punkt pind, molle taktiske tilbehør, arborist, bryst taktiske molle, molle tilbehør taktiske agua, butterfly nøgle, big enter usb, vintage taktiske molle, molle taktisk
Materiale Nylon
farve black
Type Tactial udstyr
Passer Til jagt, vandring camping
Vægt 275g
Mærke FUNANASUN
Model drop Ben Taske
Funktion Justerbar Rem
Type af sport Jagt

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer