Tilbud

kr28.73

kr44.87

Elektrisk Varmepude 3 Gear Temperatur Justerbar Bukser Knæleddet Varme Pad Udendørs Themal Varm Vinter Opvarmet Tøj, Puder

Tilføj en anmeldelse af varen

Elektrisk Varmepude 3 Gear Temperatur Justerbar Bukser Knæleddet Varme Pad Udendørs Themal Varm Vinter Opvarmet Tøj, Puder

Feature: 1. Blødt stof, indbygget termisk isolering fiber varme materiale, komfortabel, slidstærk og holdbar.

2. Du kan sætte det direkte i din jakke, vest og anden beklædning for varme.

3. Har visse folde modstand vand modstand, jævn varme, og kan vaskes, men ikke nedsænkes i vand til en lang tid (den klud, der er limet sammen, langvarig nedsænkning i vand er bange for at påvirke vedhæftning af lim).

4. Let, nem at bære ud for vinter camping eller andre aktiviteter.

5. Kan vaskes, lille ælt resistente, isoleret uden statisk elektricitet, som er modstandsdygtige til at trække og trække.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Konto Type: Varme Pad

Materiale: Polyester-Blandet Bomuld Klud

1: Den varme klud, der skal sættes i computerens USB-vigtigste interface, 5V2A power adapter eller 5V2A power bank.På denne måde kan den varme klud opnå den ønskede effekt.Hvis produktionen af 5V2A ikke kan opnås, varme effekt er ikke indlysende, når termostaten er tændt eller slukket, eller den varme effekt er ikke indlysende.

2: Når du bruger, skal du bruge nogle tyk bomulds klud såsom håndklæde til at vikle varme pad, før du bruger.På denne måde, er den varme, der ikke vil være hurtigt spredes, og temperaturen kan ikke blive testet, hvis de placeres på bordet

Strømforsyning: 5V2A

Nominel Effekt: 8W

Standard Konfiguration: Tre-trins termostat med 30 minutters timer-off-funktion.

Tredje Gear Temperatur: 30℃40℃50℃ (afhængigt af den service, miljø)

Skifte Kategori: Høj, middel og lav tre - justering af gear

Funktioner: Kan vaskes, lille ælt resistente, isoleret uden statisk elektricitet, som er modstandsdygtige til at trække og trække.

Størrelse: Ca. 25.5 x 10.5 cm / 10 x 4.1

Pakkeliste: 1 x Opvarmning Pad 1 x Kontrol Kabel

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Veteranbrandbiler.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: 3mm termisk pad, kroppen varme tøj, varm gear awesome, element varme tøj, pad termisk, fir varme tøj, pad for cpu, plast varm gear, varmeafleder termisk, varm udendørs gear
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke TMISHION
Størrelse Approx. 25.5 x 10.5cm / 10 x 4.1in
Element Type Seler & Støtter
Model-Nummer varme pad
knæet varme pad Opvarmet Tøj Pad
Funktion Vaskbar, Let
Nominel effekt 8W
Virkning Udgivelse Smerter Fra Sygdom
Indslag 2 Blødt stof, holdbar
Materiale Polyester-Blandet Bomuld Klud
Bukser Varme Pad Knæleddet Varme Pad
Strømforsyning 5V2A
USB-Elektrisk varmepude Temperatur Justering Af Varme Pad

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer