Tilbud

kr43.10

Pet Rede Seng, Katte Og Hunde Runde Bløde Materiale Vinter Praktisk Pet-Måtter Velegnet Til Små Og Mellemstore Kæledyr

Tilføj en anmeldelse af varen

Funktioner:

1. Støtte til dyb søvn: produktet vedtager en runde, bløde og luksuriøse donut shape design, som er meget egnet til kæledyr, der gerne krølle op.Det kan reducere deres angst, og få dem til at føle sig mere sikre.

2. Let at bruge og rengøre: produktet er en blød blød blød rund pude, som er komfortabel og selv-varme.Det kan give din hund med en god søvn tidspunkt i den kolde vinter.Hver seng er sikker i vaskemaskine.

3. Anti-slip: produktet vedtager en skridsikker bund-design, som kan løse pet bed på plads, er ikke let at skubbe, bunden er vandtæt og meldug bevis, og kan placeres hvor som helst, egnet til små og mellemstore hunde og katte.

Beskrivelse:

Dette produkt er en runde, bløde seng for kæledyr med hævede kanter, der er designet til at skabe en følelse af sikkerhed og giver hoved og nakke støtte.Den bløde polstring kan lindre smerter i led og muskler og give en mere behagelig dyb søvn.

Specifikationer:

Materiale: plys

Størrelse: 50*50cm

60*60cm

70*70cm (valgfrit)

Gældende objekter: katte, små og mellemstore hunde

Mønster: solid farve

Pakke Inkluderet:

1* Runde bløde pet bed

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Tags: bed hunden, lai, bånd kæledyr, hule til hunden, bed for hund, fliser, dog kennel lille, stammen måtte dog kia, bed hus kat, dog
Materiale Andre
Funktion Åndbar
Oprindelse KN(Oprindelse)
Vask Stil Hånd Vaske
mønster Solid

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer