Tilbud

kr22.19

kr44.32

8 STØRRELSER 35PCS Gratis fragt! Lys Safir Vand drop form Glas Krystal sy på rhinestones med calw Diy bryllup dekoration

Tilføj en anmeldelse af varen

BEMÆRK : I vores butik for at købe mere end 5dollars, vi vil vælge, hurtig levering metoder og tracking oplysninger

Check venligst inden køb shipping adresse og postnummer er korrekt, er det meget vigtigt, bedes du bruge det fulde navn på russisk venner, jeg ønsker dig en glad shopping

Hvis du har brug for en anden farve og model, skal du klikke på billedet til senere,tak

Feedback

God evaluering er meget vigtig for os, hvis du ikke er tilfreds med de ting, når du giver os den evaluering, jeg håber at være i stand til at kontakte os, tak.Det er vores mål, at tilfredsstille dig.

forsendelse

Vi vil levere varen til den leveringsadresse, du har tilbage i Veteranbrandbiler.dk.For at du kan få forsendelsen normalt, udfyld venligst din leveringsadresse omhyggeligt.

· Vi kan sende de elementer i 3-7 arbejdsdage efter modtagelsen af ryddet betaling.Hver parcel vil have et tracking-nummer til sporing.

· Gratis forsendelse , Vores standard forsendelse metode er Kina Post.Det tager normalt 10-25 dage til at ankomme til de fleste af landene.Men at nogle lande eller landområder, kan det tage endnu længere tid på grund af de ikke hyppige flyselskab eller inspektion af toldmyndighederne.

· Hvis du er presserende at få de varer eller Kina Post service dækker ikke dit land, kan du vælge ekspreslevering via DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.I almindelighed, med UPS Worldwide Express Saver, kan du få forsendelsen i 1-3 hverdage efter, at vi sender ud forsendelsen, men det er dyrere, det Ved DHL, UPS, TNT, FEDEX, det vil tage 4-6 hverdage før du får den shipment.By EMS, det vil tage 5-8 dage til din plads.

· Hvis du ikke får den varer over 30 dage, efter at vi sender ud for forsendelsen, bedes du kontakte os direkte.Vi vil være med dig for at løse sagen.Stole på os, vi vil give den bedste service med en ærlig holdning.

Service:

1.Hvis produkter er ikke samme som beskrivelse eller beskadiget i transit.Vi vil gensende eller refundere pengene til dig.

2.For nogen grund.er du ikke tilfreds med produkterne.vi accepterer retums og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du er nødt til at betale for retum forsendelses omkostninger.

3.Du kan kontakte os ved at Trademanger eller at efterlade os en besked på Veteranbrandbiler.dk eller e-mail til os.Vi vil svare dig inden for 24 timer.og inden for 36 timer på Weekend.

Tags: metal htc cover, galaxy solen sag, stor schweizisk hund, læder bodysui, metal krukke 150ml, læder mænd beg, indy 500 priser, inen dug, inew u5 batteri
Produkt Type Rhinestones
Mærke sijishuizuan
Materiale Glas
farve Lys Safir
Technics Sew-På
KLO sølvskinnende
Bruger Tasker
Rhinestones Type Løs Rhinestones
Form DR
Model-Nummer 8 STØRRELSER 35PCS
Stil flatback

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer