Tilbud

kr323.96

High-end F3 PGA2310 PGA2311 Forforstærker med Fjernbetjening-forstærker W/ Bluetooth 4.2

Tilføj en anmeldelse af varen

Russiske Venner, Venligst Forlade Os Fulde Navn på Grund af den russiske Politik,Tak!

******* ******* ******

100% Høj Kvalitet !

Anbefaler køb !

******* ******* ******

Denne forstærker kan bruges til at forbinde en forstærker, og den aktive højttaler.High-end PGA2310 og PGA2311 bruges som forstærkning, og lydkvaliteten er gennemsigtig, uden at tone pletter, især PGA2310, og den forvrængning, der er så lav som 0.004%, som er vanskelig at opnå på andre for-forstærker.Udenlandske høj grad af titusinder af yuan, før den plan er også at bruge denne chip som kernen volumen kontrol.Design højdepunkter: brug pga2310/2311 funktion justering af volumen, ingen lyd, farvning, omkring én ud af ti tusind præcision fejl, bedre end potentiometer præcision hundredvis af gange.bluetooth 4.2 modtagelse, lav forsinkelse, fremragende lyd kvalitet.lineær strømforsyning, meget lav støj.tre kanaler signal analog indgang, nem at bruge.infrarød fjernbetjening, panel med digitalt display, nem at betjene.Størrelse: 132*159*41mm.Net vægt: 0,95 kg.

Package oversigt:

F3 /1PC

1 .Leverer til hele Verden, Gratis forsendelse ved China Post, der er Registreret luftpost.normalt har brug for om 10-39 hverdage.Modtog produktet i henhold til forskellige lande har forskellige antal dage.Håber, at købere støtte og forståelse. 2. Vi sender til hele verden, undtagen APO - /FPO-adresse.Alle emner vil blive arrangeret shipping inden for To døgn efter betaling ryddet. 3. Skibet af Standard fast Sats Shipping Service, under normale omstændigheder .I de fleste tilfælde, international shipping tager omkring 10-39 hverdage (om 1month).Vi forsøger vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den lokale told-og post service.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Vi vil være ansvarlig for eventuelle skader eller tab afholdt i shipping-processen. 1. Hvis du er utilfreds med vores vare eller tjeneste, så kontakt os ved at sende en besked, før at efterlade noget feedback.Vi er forpligtet til at løse alle problemer i en venlig og tilfredsstillende måde. 2. Vi har altid svaret-beskeder inden for 1-2 hverdage.Hvis du ikke får et svar fra os, så tjek venligst dit budskab.og bedes sende. 3. Original og tilbage shipping gebyr vil ikke blive refunderet eller refunderes under alle omstændigheder.Du må acceptere og anerkende denne betegnelse, hvis du byde for denne vare.Derfor er, du klager ikke over at skulle sende den tilbage på egen regning. 1. Hvis du har nogen spørgsmål, Bedes du kontakte os via besked. 2. Vi bekymrer os om vores værdsatte købere, hvis du har nogen spørgsmål, er vores Kundeservice medarbejdere vil være meget glad for at hjælpe dig.Vi forsøger vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Tillad 24 timer for os at følge.Kære købere, vi sætter pris på din forretning, hvis du er tilfreds med vores service, kan du efterlade os en positiv feedback og vurdere oplysninger om transaktionen (Detaljeret sælgerbedømmelser) med en "PERFEKT fem STJERNER". [Når du klassificere de leveringstid del tag international transit i betragtning.] Din anerkendelse vil gøre os mere trygge ved at udvikle deres forretning og tjene dig bedre.Vores mål er at sørge for du er en glad køber og behagelig shopping med os.Giv os besked, inden de forlader alle 1 eller 2 ratings, neutral, negativ feedback eller åbne eventuelle tvister.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bestræbelse på at løse problemer.Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.

Tags: pga2311, amplifi bluetooth, ampli rør, hifi forstærker, hi-end højttaler, phono preamp, 50 bluetooth-forstærker, 6ca7 el34, preamplifi, pga2311 preamp
Maksimal Effekt Per Kanal 100W
Mærke weiliang lyd
Pakke No
Model-Nummer F3
Kanaler 2 (2.0)

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer