Tilbud

kr97.94

kr120.93

8stk tyske STABILO COOL farve highlighter 275 bærbare sød studerende kontor markør, markøren er ikke let at tørre

Tilføj en anmeldelse af varen

RM1159022698314221

Velkommen til at bestille, vil vi ikke vedhæfte enhver salgsfremmende materialer, vi har tilstrækkelig beholdning til at sende dine varer meget hurtigt.

Produkt Navn: stabilo 275 275

Mærke: stabilo

Model: 275

Form: fladt hoved skævt hoved

Farve klassifikation: orange -54 navy blå -31 grønne -33 lavendel farve -55 pink -40 lys lilla -56 gul -24 ært blå -51 8 farver hver 1

Er det sletbare: Nej

Uanset om dobbelt hoved: Ingen

Producent: stabilo

Varenr.: 275

Antal farver: 8 farver

Blyant materiale: fiber

Gældende mennesker: Middle school studerende, litteratur og kunst unge

Betalingsmetode

1. Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Veteranbrandbiler.dk som Alipay, kreditkort,real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Alibaba, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

Forsendelse

1.Når vi har modtaget din ordre og betaling, vi normalt 2-5 dage til at fuldføre leveringen, giver vi sporing logistik oplysninger.Men på grund af visse faktorer og regionale spørgsmål, som kan føre til forsinkelse i levering, håber at være i stand til at forstå, transittiden er normalt 20-60 dage, skal du være tålmodig.

2. Hvis du har brug for hurtigere transport logistik-tilstand, kan du vælge andre måder, bedes du kontakte os.

3. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

4. Ordren vil blive sendt til din side af rederiet inden for den leveringstid, der refererer til den liste af tjenester nedenfor.Hvis du ikke modtager pakken indenfor den leveringstid ,bedes du kontakte os, vi vil beskæftige os med det, og svare dig inden for 24 timer.

Politik For Refundering

1. Vi fuldt ud garantere, at vores varer.Alle elementer er i helt ny stand, medmindre dette er angivet andetsteds i beskrivelsen.

2. Alle afkast - defekte eller på anden måde - er nødt til at blive forhåndsgodkendt.Kontakt os for at få en tilladelse og vender tilbage adresse, før du sender varen tilbage.

3. I alle tilfælde, købere betale shipping gebyrer på deres egne omkostninger at returnere varer til ombytning eller refundering.Vi vil være ansvarlig for porto af udskiftninger.

Kontakt os

1. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, vi vil besvare dine spørgsmål ASAP

2. Vi vil besvare dine spørgsmål via e-mail, kan du tjekke din e-mail for at få svar.

Feedback

1. Venligst e-mail mig før du forlader feedback, hvis du er utilfreds med din vare, så vi kan finde ud af det.

2. Internationale Købere, Bemærk: Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris, eller forsendelses omkostninger.

Tags: mild liner, stabilo swing cool farve, fluo stabilo, alkohol blæk, maling, joker sæt, metal highlighter markører sæt, stabilo penne sæt, pencil stabilo easy, herbalife hurtig, stabilo
Bruger Kontor & Skole Markører
Brush Tip Skrå
Form Skævt hoved
Package Mængde Single
Model-Nummer Stabilo 275
Dual-side Skriver No
Dobbelt Hovedet No
Sletbare Eller Ikke No
Multi Farvet Ja
Mærke stabilo
Størrelse Normal
Emballage Sæt
Type Highlighter

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer