Tilbud

kr181.33

kr190.86

AAA 6.3" LCD-For Nokia 6.2 TA-1178 LCD-Skærm Touch screen Digitizer Glas Panel Montering + Værktøjer

Tilføj en anmeldelse af varen

Kvalitet Og Kontrol

Alle dele testet med særlige instrumenter eller bundkort før levering for at sikre arbejde.

Pakning

Alle Tablet/ Telefon Reservedele Pakket i en antistatisk poser, derefter sætte i en boble taske eller en lille boks til at sikre sikkerhed i transport.

I lager for at sikre, promp levering

Alle produkter i god stand

Vi vil dele og update, og du har de nyeste oplysninger til tablet/mobiltelefon reparation dele

pakke, herunder

1 x Touch Screen Digitizer med Lcd-Display Samling 1 x T5 Skruetrækker 1 x T6 Skruetrækker 1 x Åbning af Værktøj

LCD-Skærm Uden Ramme

Dette er "LCD-ingen Ramme", Vi råder dig til at bede om hjælp på din lokale reparation butik.Hvis du insistere på at ændre det af dig selv, kan du få mere information online for at vide, hvordan at gøre før start, og være omhyggelig.

Kvalitet og Garanti

For det første, vi fik alle populære telefon bundkort, og alle relaterede test udstyr til at teste og sikre, at de er af god kvalitet, da vi ved, at hvis du får det dårligt, at der vil være vores problem.Vi giver garanti for alle de dele, vi sælger.Så længe det ikke er beskadiget eller brudt af dig, vil vi tilbyde gratis bytte.

Emballage

Vi plejer at pakke vores produkter ved at antistatisk poser, boble poser, god kvalitet kartoner.Og vi lover her, hvis du får det dårligt på grund af dårlig pakke, vil det være 100% vores ansvar, og vi vil tage sig af det.Og som det viste sig for vores reponsibility, vil du få en 100% pengene tilbage, eller gratis udskiftning.

Forsendelse

Vi forsøger vores bedste for at skibet ud samme dag for betaling ryddet før 2.00 PM (Beijing-Tid), ellers vil vi sende den næste dage.Ordrer placeret på weekend eller ferie, vil først blive leveret mandag eller næste arbejdsdag.

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: øreringe 2018 kærlighed, opladere 101 stihl, dirty boxer shorts, berømte joker linjer, eye line anastasia, sager lg staylus 3, dirty blonde efoil, kobber reducer 254, øreringe 2020 novi
Skærm > 3"
shipping time 2-3 Hverdage
Størrelse 6.3 Inch
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer For Nokia 6.2 TA-1178
farve black
Opløsning 1080 x 2280
Materiale IPS
Display Opløsning 2160*1080
QC Testet Før Forsendelse
Type LCD - & Touch Screen Digitizer
LCD-Kit Ja
Certificering INGEN
Kompatible Mærker Nokia
Gaver Værktøjer + Lim
Punkt Betingelse Ny
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer