Tilbud

kr19.50

kr30.51

Abstrakt Lærred Maleri Kunst Billeder Lærred Malerier Plakat og Print for Living Room Wall Art Moderne Blå Dekoration Hjem

Tilføj en anmeldelse af varen

OM PAKKE

OM FORSENDELSE

1. Vi sender varer inden for 1-2 dage (arbejdsdage ferie sæsoner) efter betaling er blevet comfirmed af den platfrom. 2. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den forventede tid, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og svare dig så hurtigt som muligt, Vores mål er kundens tilfredshed! 3.Du må ikke åben konflikt uden nogen kommunikation ,vil Vi gerne hjælpe dig med at løse problemer .

PRODUKT DETALJER

Plakaten er trykt på Lærred eller hvad der er en slags bedste materiale til plakat,den er tyk,stærk,vandtæt,plakaten er levende farve og vil ikke falme.Den er ideel til hjemmet indretning,kids soveværelse dekoration,stue dekoration,gave.Bemærk: Det er den plakat, der kun,træ-ramme er ikke inkluderet.Materiale: 100% Bomuld Lærred.Package: Leveres i en stærk papir rør rør.Bemærk: det kommer en plakat kun, Intet Billede,Ingen grænse.

AFTER SALES SERVICE

Spørgsmål om produktet, bedes du kontakte os.Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.Vi arbejder for at give dig produkter af høj kvalitet og service.Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du give 5 stjerner og positiv feedback.Dette vil tilskynde os til at gøre det bedre.Tak!

Tags: chrsitmas blå indretning, scarface væggen, blå musik kunst, buddha blå lærred maleri, kuds plakat blå, plakat væggen, sorte væg kunst, blå kunst fliser, abstract udskriv, abstract maling
Technics Sprøjtemaling
Medium Olie
Billedet Form fly
Base Lærred
Type Lærred Oplag
Original No
Gældende Plads Stue
Stil En enkel, moderne
Frame mode Urammet
mønster abstract
Størrelse 13X18cm,15X20cm,21X30cm,30X40cm,40X50cm,40X60cm,50X70cm,60X80cm
Form Lodret Rektangel
Materiale Bomuld
Model-Nummer CA1903139
Ramme No
Montering tilstand Uden Ramme
Emner abstract
Kernemateriale Lærred
Teknologi inkjet-udskrivning

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer