Tilbud

kr201.69

kr252.12

Motorcykel DVR Dash Cam Motorcykel Optager Full Body 720P Foran Bageste vid Udsigt Vandtæt Motorcykel Kamera Logger Optager Boks

Tilføj en anmeldelse af varen

Specielt Designet for Motorcykel-elskere

2-kanal adskilt kameraer med hver standard 2.0 meter forlængerkabel til front-og rear-view-optagelse.God stabilitet og betjening vil lade dig nyde turen.

Fremragende Billedkvalitet

Udstyret med front Full HD 720P, og bag 720P HD-Kameraer, med 6/4 lag glas, og foran 140 grad, bageste 140 graders vidvinkel linse.Bringer en super skarp billedkvalitet og krystalklar video.

Vandtæt Design

Begge kameraer har været relateret til IP67 Vandtæt modstand, plus IP65 vandtæt design-for-kabler(bemærk venligst de vigtigste enheden er ikke vandtæt).

Permanent Strømforsyning

Magt gennem motorcykel batteri behøver aldrig at blive opladet.Ingen grund til at bekymre sig om opladning problem overhovedet.

Akut Optagelse-Tilstand

G-Sensor til at Optage Begivenhed: Det vil automatisk aktivere akut optagelse-tilstand, når du registrerer en kollision.BEMÆRK: Video filer, der er optaget i akut tilstand er beskyttet mod at blive overskrevet.

Loop Optagelse

1) Off: DVR vil holde optagelse uden at overskrive (optage op til 30 minutter pr klip) og stop, når hukommelsen er fuld. 2) 1/3/5 minutter: DVR vil holde løbende at registrere, som 1/3/5 minutter klip ved at overskrive den tidligere nævnte filer.

Motion Detection

motion detection betyder, at video vil automatisk blive aktiveret, når enheden har registreret, at der er skift eller flash i billedet.Det er tændt, når køretøjet er under parkering medlemsstat for at overvåge bil og holde det beviser. "ON"/"OFF" er valgfri.

Stemmeoptagelse

Diktafon-funktion betyder, at aktivere eller ikke aktivere funktionen til optagelse af stemme, når du optager en video. "ON"/ "OFF" er valgfri.Når den er sat til On, det betyder at aktivere optagelsen funktion, Når det er indstillet på Off, betyder det ikke at sætte optagelsen funktion.

Parkering Overvågning

"ON"/ "OFF", der er valgfri, når parkering overvågning er sat i, vil apparatet automatisk begynde at optage video i 1 min., når den har opdaget vibrationer i bilen, og video, vil blive gemt sammen med filnavnet i gang med SOS i den mappe, og den fil vil ikke blive slettet, når den cirkulære video optagelse er aktiveret.

Valg Af Sprog

6 sprog, der er til rådighed, herunder engelsk, russisk, Forenklet Kinesisk, Traditionel Kinesisk, polsk,Japansk, Tilsvarende sprog, der er valgt i denne menu.

Tags: registr, 5 tommer bil display, kasser motorcykel side, kvinde cykling bodysuit, ovn sensor, loggeren, dash cam moto, automotive dvr kamera, bil dash dual, dvr vandtæt
Kamera Opløsning 1280x720
Hukommelseskort Kræves Reding Hastighed Klasse 10
Skærm IPS
Batteriets Levetid hele tiden
Video Format AVI
Specielle Funktioner Automatisk Hvidbalance
GPS-loggeren INGEN
OSD Sprog Rusland
Forsamlingen Tilstand Transportabel Recorder
Pixels 500Mega
Se Vinkel 105°-140°
Skærm Størrelse 3"-5"
Frames Per Sekund 30
Element Type Bil DVR
Chipsættet JIELI
Batteri INGEN
Antallet Af Linser 2
Mærke AUTOPMALL
Touch-Skærm No
Original Pakke Ja
Bag Kameraet Ja
Max Ekstern Hukommelse 32G

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer