Ingen ild uden brandbil

Brandbiler har altid fascinerende og skræmmende, for kommer brandbilen, så er der ild. Dette har været tilfældet altid, og der er næppe noget, der har fortæret mere af historien end ild.
På hjemmesiden kan man læse om brandbilen og dens historie, lære noget om de veteranbrandbiler, der er på forskellige museer, og hvordan de har set ud i fordums tid. Mange mænd og drenge har drømt om at blive brandmand, og det er noget, som fanger interessen med det samme. Man kan få at se, hvordan både brandbiler, andre udrykningskøretøjer og udstyret har set ud gennem tiderne, og det er virkelig noget, som har rykket sig gennem tiderne.maxresdefault (17)
Man vil på hjemmesiden også kunne få et overblik over brandvæsnets historie og de tapre mænd, som i årene har bekæmpet brande over hele landet. Man vil desuden kunne se hvilke biler, der er i Danmark er klassificerede som veteranbrandbiler, men der vil også fortælles om dem, som er i privat eje, og ikke kun dem, der er udstillede på forskellige museer.
På hjemmesiden kan man også få at vide, om der på nuværende tidspunkt er en veteranbrandbil til salg, og hvad prisen på den eventuelt vil være, da det jo kan være, det er en drengedrøm at eje en brandbil, og nu har man endelig chancen.
Veteranbrandbiler har deres egne klubber, og man kan finde links til de klubber, der findes i Danmark. Det kan jo være, at der er en i nærheden, hvor man kan melde sig ind og få nogle specielle oplevelser med ligesindede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *